Exclusive helyszínek

Exclusive rendezvénytermek, első osztályú helyszínek

Exclusive helyszínek, terembérlés Budapest

Az exclusive rendezvényhelyszínek bérlése és terembérlés Budapest területén található exclusive, illetve első osztályú helyszíneket, továbbá vidéki kastélyszállókat foglal magában. A rendezvényhelyszínek igénybe vehetőek céges rendezvények, konferenciák, gálavacsorák, privát rendezvények és esküvők lebonyolítására a hét bármely napján. Irodánk a rendezvényre bérelhető dísztermek, ötcsillagos rendezvénytermek és kastély hotelek széles kínálatát nyújtja. A budapesti és vidéki helyszínek megtekinthetőek személyes helyszín bejárás alkalmával a bérlés időpontja előtt. A bérelhető exclusive helyszínek mellett középkategóriás, színvonalas budapesti rendezvényhelyszínek, rendezvénytermek bérlésére is lehetőség van. A további rendezvénytermek és különtermek kínálata megtekinthető az Rendezvénytermek menüpontban.

Az alábbi rendezvényhelyszín kínálatunk részletes listáját kérésére elküldjük email-ben:

Az exclusive rendezvényhelyszínek igénybe vehetőek bármilyen zártkörű rendezvény lebonyolítására vendéglátás megrendelésével együtt. A rendezvényterem bérlés, valamint rendezvényhelyszín közvetítés szolgáltatásunk díjmentes. A helyszínek saját catering szolgáltatással rendelkeznek, erre vonatkozó részletes ajánlatunkat email-ben küldjük el a helyszín kiválasztását követően. Egyes rendezvénytermek, dísztermek és első osztályú vendéglátó egységek bérlése estén a bérleti díj egy része lefogyasztható. Az exclusive rendezvénytermek, konferencia termek és dísztermek bérleti díja függ az adott helyszín elhelyezkedésétől, a rendezvény létszámától és időpontjától. A terembérlés Budapest területén és vidéki helyszínek esetén is kiegészíthető további szolgáltatásokkal: technikai szolgáltatások, műsorszervezés, hostess szolgáltatás

Dekoráció készítés rendezvényekre és esküvőre

Dekoratőr csapatunk a rendezvény, illetve esküvő igényéhez igazítva bármilyen dekoráció elkészítését és installációját vállalja a bérelt rendezvényhelyszínen. A terembérlés díja nem tartalmazza a dekoráció költségét. A dekoráció tervezését és kivitelezését sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező dekoratőr partnereink végzik. A dekoráció tervezése során ügyfeleink igényei alapján alakítjuk ki a tervezeteket, melyek elkészítésénél figyelembe vesszük a helyszíni adottságokat, az egyéni elképzeléseket és a rendelkezésre álló költségkeretet. Speciális ötleteket, egyedi dekoráció elképzeléseket és különleges kéréseket is megvalósítunk.

Rendezvényhelyszínek foglalási kondíciója

A helyszín bérlés, valamint rendezvényhelyszín közvetítés szolgáltatásunkat díjmentesen biztosítjuk. A rendezvényhelyszínek foglalásához szerződéskötés és előlegfizetés szükséges. A helyszínek a foglalás előtt személyesen is megtekinthetőek, előzetes időpont egyeztetés alapján. A helyszínbejárás során lehetőség van többek között a rendezvényhelyszín, illetve rendezvényterem berendezésének átbeszélésére, valamint az ültetés, vendéglátás, dekoráció és a technikai szolgáltatások egyeztetésére.

Amennyiben valamelyik rendezvényhelyszín felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket és információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.