Karaoke party

Karaoke bérlés rendezvényre, privát partira

Karaoke bérlés Budapest

Karaoke party Budapest és Magyarország egész területén

A karaoke bérlés Budapest, valamint az ország teljes területén elérhető privát rendezvényre, illetve zártkörű partikra. A karaoke bérlés időtartama akár 8 órás műsort is magában foglalhat. A karaoke alap zenei lista a legnépszerűbb és leggyakrabban kért dalokból került összeállításra, de a teljes dal gyűjtemény több mint 18.000 nemzetközi és magyar slágert tartalmaz. A karaoke bérlés Budapest területén, illetve vidéki helyszín esetén is magában foglalja a teljes technikát, valamint a műsorvezetőt. Irodánk professzionális hangtechnikai és fénytechnikai eszközparkkal rendelkezik, amely akár nagy létszámú, több száz fős rendezvények technikai lebonyolítására is alkalmas. A karaoke műsor party Dj szolgáltatással együtt is rendelhető bármilyen privát rendezvényre, zártkörű partira és céges bulira az év bármely napjára.

Karaoke bérlés születésnapra
Karaoke bérlés rendezvényre
Karaoke bérlés privát partira

Karaoke party zenei összeállítása

A karaoke zenei műsor több mint 18.000 darabos sláger gyűjteményt tartalmaz, amely az elmúlt időszak alapján a legnépszerűbb dalokból került összeállításra. A zenei repertoárban az angol és magyar nyelvű dalokon túl, különböző idegen nyelvű dalgyűjtemények is megtalálhatók. A karaoke műsor zenei repertoárja a jazz-swing korszaktól, valamint a Rock and Roll slágerektől indul. Ezen felül tartalmazza a ’70-’80-’90-’00’-10′-es évek nemzetközi és magyar slágereit, a közkedvelt R&B, pop-rock, latin dalokat, illetve az aktuális slágereket. A kedvenc dalok listáját előre össze lehet állítani, továbbá a műsorvezetők folyamatosan fogadják a vendégek kéréseit a program alatt. A karaoke zenei szolgáltatás ára függ a műsor időtartamától, a közönség létszámától, valamint befolyásolhatja a helyszín adottsága is. Az alap árak Budapesten és Budapesttől 50 km távolságon belül érvényesek. Több mint 50 km távolságra fekvő helyszín esetén egyedi árajánlatot készítünk. Karácsonyi időszakban és szilveszterkor kiemelt díjak érvényesek.

Karaoke bérlés Budapest

Amennyiben karaoke bérlés szolgáltatásunk iránt szeretne érdeklődni, a Kapcsolat menüben várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve party főbb paramétereit. Irodánk az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés véglegesítéséhez a kiválasztott szolgáltatásokhoz tartozó részletek egyeztetése, a Megrendelő kitöltése és előlegfizetés szükséges.

A megrendeléshez szükséges előleg fizetése történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban:

Rendezvények teljes körű lebonyolítása