Party helyszínek

Party helyszín bérlés 40 fős létszámtól

Party helyszínek és buli helyszín bérlés Budapest

A buli helyszín bérlés Budapesten minimum 40 fős létszámtól elérhető bármilyen rendezvényre, születésnapra, legénybúcsúra, leánybúcsúra és céges bulira. Irodánk a partikra, fogadásokra és rendezvényekre bérelhető vendéglátó egységek, pub-ok, bárok, éttermek és klubok széles választékát nyújtja Budapest területén. A buli helyszínek és bérelhető party helyek kiválóan alkalmasak akár hajnalig tartó zenés-táncos rendezvények, koktélpartik, leánybúcsú és legénybúcsú party lebonyolítására. A  partihelyszín bérlés magában foglalja akár az egész helyszín használatát, de különterem bérlése is lehetséges. A budapesti party helyszínek és rendezvényhelyszínek egy része igénybe vehető bérleti díj nélkül, csak egy előre meghatározott minimális fogyasztást kell elérni. A party helyszín bérlés költsége magában foglalja a helyszín kizárólagos használatát bármilyen zártkörű rendezvényre, céges bulira, továbbá születésnapra, legénybúcsúra, illetve leánybúcsúra. A dekoráció külön megrendelhető igény szerint.

Az alábbi helyszín kínálatunk listáját kérésére elküldjük emailben:

A party helyszínek, különtermek és buli helyek döntő része alkalmas zenés szórakoztató műsorok, illetve 18+ showműsorok előadására is. A buli helyszín bérlés, valamint rendezvényhelyszín közvetítés szolgáltatásunk díjmentes. Egyes rendezvényhelyszínek, különtermek bérlése estén a teljes bérleti díj, vagy annak egy része lefogyasztható. A bérelhető helyszínek díja többek között függ az adott helyszín elhelyezkedésétől, a rendezvény létszámától és időpontjától. A budapesti party helyszínek és buli helyek megtekinthetőek személyesen a bérlés időpontja előtt. A  party helyszín bérlés kiegészíthető irodánk további szolgáltatásaival: hangosítás bérlés, fénytechnika bérlés, party DJ, karaoke show, táncműsorok, showműsorok, 18+ műsorok, party hostess szolgáltatás, limuzinbérlés, party busz bérlés és hajóbérlés. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a bérelt hajókon, illetve limuzinokban, valamint a rendezvényhelyszíneken felejtett értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

Party és buli helyszínek foglalása

Amennyiben budapesti buli helyszín bérlés szolgáltatásunk iránt szeretne érdeklődni, a Kapcsolat menüben várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve party főbb paramétereit. Irodánk az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés véglegesítéséhez a kiválasztott szolgáltatásokhoz tartozó részletek egyeztetése, a Megrendelő kitöltése és előlegfizetés szükséges.

A megrendeléshez szükséges előleg fizetése történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban:

Rendezvények teljes körű lebonyolítása