18+ Showműsorok

Meglepetés sztriptíz műsorok privát partikra

18+ Showműsorok

Sztriptíz táncoslány legénybúcsúra, chippendale show leánybúcsúra

Irodánk vállalja meglepetés showműsorok szervezését privát partikra, születésnapra, továbbá bármelyik kiválasztott sztriptíz táncoslány legénybúcsúra, illetve chippendale táncos fiú leánybúcsúra is megrendelhető. Az aktuálisan elérhető táncoslányok és táncos fiúk fotóit email-ben küldjük el az ajánlatkérésben megadott címre. A sztriptíz műsorok igény szerint különböző választható fellépőruhákkal, illetve jelmezekben is rendelhetők. Az aktuálisan választható jelmezek kínálatát előzetes ár ajánlatunk tartalmazza. A meglepetés sztriptíz műsorok, táncoslányok és táncos fiúk megrendelhetők Budapest, valamint Magyarország egész területére az év bármely napján. Továbbá az erotikus meglepetés show műsorok, a sztriptíz táncoslányok és chippendale táncos fiúk bármelyik party limuzinba, valamit dunai party hajóra is foglalhatók.

Chippendale show
Sztriptíz Show
Chippendale Show

Sztriptíz táncoslány legénybúcsúra, táncos fiú leánybúcsúra

A meglepetés show műsorok időtartama 12-15 perc egy választott sztriptíz táncos előadásával és a közönség bevonásával. Igény esetén hosszabb műsoridő is kérhető két táncoslánnyal, illetve két táncos fiúval. Továbbá Duci Show műsor is rendelhető egy duci lány előadásában, amely kiegészíthető plusz egy táncoslánnyal. Mindegyik sztriptíz táncoslány legénybúcsúra, születésnapra, illetve bármilyen zártkörű privát rendezvényre megrendelhető. A chippendale táncos fiúk szintén foglalhatók zártkörű privát partikra, születésnapra és leánybúcsúra. Irodánk biztosítja a sztriptíz táncoslányok és táncos fiúk fuvarozását a rendezvény helyszínére Budapest és az ország egész területén.

Sztriptíz show
Sztriptíz Show
Sztriptíz Show

Kérje az aktuálisan elérhető táncosok fotóit email-ben!

A születésnap, legénybúcsú, illetve leánybúcsú party időpontjára elérhető táncosok fotóit előzetesen elküldjük email-ben. A táncoslányok és táncos fiúk foglalásához a műsor időpontjának, valamint helyszínének egyeztetése szükséges. A sztriptíz műsorok előadása zártkörű rendezvényhelyszínen lehetséges, továbbá öltözésre alkalmas helyiség biztosítása szükséges. A sztriptíz műsor előadását követően lehetőség van közös fotók készítésére a táncosokkal. Party hostessek szintén rendelhetőek a rendezvényekre.

Meglepetés showműsor foglalása

Amennyiben a meglepetés sztriptíz műsorok iránt szeretne érdeklődni, a Kapcsolat menüben várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve party főbb paramétereit. Irodánk az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés véglegesítéséhez a kiválasztott szolgáltatásokhoz tartozó részletek egyeztetése, a Megrendelő kitöltése és előlegfizetés szükséges.

A megrendeléshez szükséges előleg fizetése történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban: