Technika bérlés Budapest

Hangtechnika és fénytechnika rendezvényre, partikra

Fénytechnika és party hangosítás bérlés Budapest

Professzionális hangtechnika bérlés partikra, rendezvényekre

Irodánk hangosítás bérlés szolgáltatása elérhető Budapest, valamint Magyarország területén bármilyen helyszínre, továbbá dunai hajós partikra. A hangtechnika bérlés, illetve hangfal kölcsönzés megrendelhető zenés-táncos privát partikra, születésnapra és céges bulikra. A szolgáltatás magában foglalja a kitelepítés és szakszerű installálás költségét, továbbá igény esetén az üzemeltetés technikusi díjat. Hangosítás bérlés szolgáltatásunk különböző minőség kategóriás hangfalakból áll, a középkategóriás hangtechnikai eszközöktől a legmagasabb minőségű hangosítás rendszerekig (Nexo, L-Acoustics, Funktion-One). A hangtechnika, illetve hangfalak bérlése az adott rendezvény, illetve party igényei szerint kerül összeállításra. A technikai összeállítást befolyásolja a rendezvényhelyszín adottsága és elhelyezkedése, valamint a résztvevők létszáma. Ezen felül party zenekarok, koncertek, élő zenei műsorok, szórakoztató produkciók és party Dj műsor hangosítását is vállaljuk.

Fénytechnika és vizuáltechnika bérlés

A hangtechnikai eszközök és hangfalak kölcsönzése mellett, igény szerint rendelhető fénytechnika, valamint vetítéstechnika bármilyen rendezvényekre, illetve partira. A fénytechnika bérlés magában foglalja a hangulat fényeket színes LED lámpákkal, a tánctér világítást és disco lámpákat. Továbbá színpad világítás és egyedi dekor világítás is rendelhető. A vetítéstechnika szolgáltatásunk tartalmazza a különböző teljesítményű projektorok bérlését, illetve LCD monitorok és LED fal kölcsönzését. A szolgáltatás magában foglalja a kitelepítés és installálás költségét, továbbá az üzemeltetést. A rendezvényekre és partikra professzionális videó és fotó szolgáltatásunk is megrendelhető.

Fénytechnika, vetítéstechnika és hangosítás bérlés szolgáltatásunkat saját szakképzett technikai személyzetünkkel biztosítjuk a partikra és rendezvényekre. A hangosítás, fénytechnika, vetítéstechnika, illetve színpad bérlés költségét befolyásolhatják a helyszíni adottságok, továbbá a rendezvény időpontja. Többnapos rendezvény esetén egyedi, kedvezményes árat biztosítunk a technikai eszközök bérleti díjából Budapest és az ország egész területén.

Fénytechnika és hangosítás bérlés megrendelés

Amennyiben fénytechnika, illetve hangosítás bérlés szolgáltatásunk iránt szeretne érdeklődni, a Kapcsolat menüben várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve party főbb paramétereit. Irodánk az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés véglegesítéséhez a kiválasztott szolgáltatásokhoz tartozó részletek egyeztetése, a Megrendelő kitöltése és előlegfizetés szükséges.

A megrendeléshez szükséges előleg fizetése történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban:

Rendezvények teljes körű lebonyolítása