Szórakoztató műsorok

Zenés-táncos műsorok és showműsorok rendezvényre

Showműsorok és tánc show műsor rendelés

Irodánk a műsorok széles választékát kínálja zártkörű rendezvényekre

A szórakoztató showműsorok és tánc show műsor rendelés elérhető Budapest és az ország egész területére. A műsorok megrendelhetők privát partikra, céges bulikra, születésnapra, valamint bármilyen zártkörű rendezvényre. Irodánk a tánc műsorokat, illetve produkciókat színvonalas táncosok és művészek előadásában kínálja a partikra, továbbá rendezvényekre. Az oldalon található műsorkínálatunk a legnépszerűbb produkciókat tartalmazza. További műsor kínálatunkkal, továbbá egyedi összeállítású produkciókkal kapcsolatban várjuk jelentkezését a Kapcsolat menüben. Igény esetén irodánk a show műsorok előadásához biztosítja a technikai eszközöket is (hangosítás, fénytechnika). A technikai szolgáltatásunkról külön ajánlatot készítünk. A tánc show műsor rendelés és a szórakoztató műsorok az év bármely napjára foglalhatók.

Az alábbi műsorokhoz tartozó bemutató videók elérhetőek a fotókra kattintva

Műsorszervezés információk

Előadás információk

Showműsor és tánc show műsor rendelés

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk iránt szeretne érdeklődni, a Kapcsolat menüben várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve party főbb paramétereit. Irodánk az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés véglegesítéséhez a kiválasztott szolgáltatásokhoz tartozó részletek egyeztetése, a Megrendelő kitöltése és előlegfizetés szükséges.

A megrendeléshez szükséges előleg fizetése történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A teljes műsor kínálat elérhető a BudapestEvent Rendezvényiroda weboldalán, az alábbi linkeken:

Rendezvények teljes körű lebonyolítása