Sétahajó bérlés Budapest

Dunai hajóbérlés rendezvényekre és partikra

Sétahajó bérlés Budapest, dunai rendezvényhajó bérlés

Dunai sétahajó bérlés partikra, privát rendezvényre, céges rendezvényre

Mindegyik rendezvényhajónk és a dunai sétahajó bérlés Budapest területén, valamint a Duna Budapesten kívüli szakaszán egyaránt igénybe vehető partik, illetve rendezvények lebonyolítására. A sétahajó bérlés, valamint dunai sétahajózás étkezéssel együtt is rendelhető a partikra és rendezvényekre. Továbbá mindegyik hajón ital bár áll rendelkezésre. Az étkezés és az ital kínálat a party, illetve rendezvény igénye szerint kerül összeállításra. A hajók indulása és érkezése alapesetben a Duna pesti oldaláról történik, de a sétahajó bérlés Budapest egyéb más kikötőjéből történő beszállással is lehetséges felár ellenében. A dunai sétahajózás időtartama egyénileg választható. A party hajó, sétahajó és rendezvényhajó bérlés a hét bármely napjára lehetséges. A sétahajók és rendezvényhajók személyesen is megtekinthetőek időpontegyeztetés alapján.

Hajóbérlés partikra

Hajóbérlés céges és privát partikra, legénybúcsúra, lánybúcsúra, cateringgel és szórakoztató programokkalDunai hajóbérlés rendezvényre és partikra

Hajóbérlés rendezvényekre

Sétajóbérlés privát rendezvényekre, céges rendezvényekre vendéglátással, valamint szórakoztató programokkalSétahajó Budapest, dunai rendezvényhajó bérlés

Hajós programok a Dunán

Budapesti hajós városnézés programokkal, hajókirándulás Szentendrére, Visegrádra, valamint a DunakanyarbaSétahajó bérlés Budapest, dunai hajózás programok

A dunai sétahajók és rendezvényhajók bérleti díja megtalálható az alábbi listában. A kikötőben történő tartózkodás időtartamára kedvezményes bérleti díjat biztosítunk. A sétahajók és rendezvényhajók bérleti díja a catering költségét (étel- és italfogyasztás) nem tartalmazza. Mindegyik hajó saját vendéglátóipari egységgel rendelkezik, előre megrendelt catering szolgáltatással vehető igénybe. A cateringre vonatkozó ajánlatunkat email-ben küldjük el ajánlatkérés esetén. A sétahajó bérlés Budapest területén igénybe vehető zenés-táncos rendezvényre, céges partira, privát partikra, születésnapra, legénybúcsúra és leánybúcsúra, igény esetén műsorral is.

Bérelhető dunai sétahajók és rendezvényhajók

A jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetre való tekintettel, weboldalunkon szereplő árak tájékoztató jellegűek. Pontos ajánlatot a megrendelés időpontjától függően tudunk kalkulálni.

Kisduna 4 VIP hajó

Ültetett étkezés: 34 fő
Állófogadás / party: 40 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 145.000 Ft / óra

Kisduna 5 hajó

Ültetett étkezés: 66 fő
Állófogadás / party: 80 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 158.000 Ft / óra

Kisduna 6 hajó

Ültetett étkezés: 70 fő
Állófogadás / party: 80 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 158.000 Ft / óra

Kisduna 7 VIP hajó

Ültetett étkezés: 60+30 fő
Állófogadás / party: 90 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 170.000 Ft / óra

Panoráma 1 hajó

Ültetett étkezés: 48+24 fő
Állófogadás / party: 80 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 152.000 Ft / óra

Panoráma 2 hajó

Ültetett étkezés: 56 fő
Állófogadás / party: 70 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 152.000 Ft / óra

Panoráma 6 hajó

Ültetett étkezés: 42+36 fő
Állófogadás / party: 75 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 150.000 Ft / óra

Budapest 1 hajó

Ültetett étkezés: 86 fő
Állófogadás / party: 110 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 170.000 Ft / óra

Budapest 2 hajó

Ültetett étkezés: 200 fő
Állófogadás / party: 300 fő
Zárt fedélzet száma: 1
Bérlet díj: 800 EUR / óra

Budapest 3 hajó

Ültetett étkezés: 480+180 fő
Állófogadás / party: 800 fő
Zárt fedélzet száma: 3
Bérlet díj: 1.200
 EUR / óra

Budapest 4 hajó

Ültetett étkezés: 120+80 fő
Állófogadás / party: 220 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 218.000 Ft / óra

Budapest 5 hajó

Ültetett étkezés: 110+80 fő
Állófogadás / party: 220 fő
Zárt fedélzet száma: 2
Bérlet díj: 225.000 Ft / óra

A sétahajók és rendezvényhajók alkalmasak rendezvények, partik, születésnapok, leánybúcsú és legénybúcsú partik lebonyolítására 15 fős létszámtól akár több-száz fős létszámig. A party, illetve rendezvény kivitelezését befolyásolhatja az adott hajó belső elrendezése. A sétahajók menetideje és állásideje a kikötőben igény szerint kérhető az aktuális kapacitás figyelembe vételével.  A sétahajó és rendezvényhajó bérlés bármilyen dunai hajós programra és hajókirándulásra igénybe vehető. Igény esetén limuzin is rendelhető a kikötőbe a vendégek fuvarozásához. A dunai hajózás kiegészíthető irodánk további szolgáltatásaival: hangosítás bérlés, fénytechnika bérlés, party DJ, karaoke show, táncműsorok, showműsorok, 18+ műsorok, party hostess szolgáltatás, party limuzin túra, valamint party busz bérlés. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a bérelt hajókon, illetve limuzinokban, valamint a rendezvényhelyszíneken felejtett értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni!

Sétahajó bérlés Budapest

Amennyiben a sétahajó bérlés Budapest területén felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüben várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve party főbb paramétereit. Irodánk az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés véglegesítéséhez a kiválasztott szolgáltatásokhoz tartozó részletek egyeztetése, a Megrendelő kitöltése és előlegfizetés szükséges.

A megrendeléshez szükséges előleg fizetése történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban:

Rendezvények teljes körű lebonyolítása

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.