Party hostess Budapest

Party hostess bérlés rendezvényekre

Party hostess bérlés Budapest

Party hostessek és jelmezes hostessek rendezvényekre

A hostess szolgáltatás és partyhostess bérlés Budapest, valamint Magyarország egész területére megrendelhető. Irodánk hostess adatbázisa proaktív, csinos, valamint jó kommunikációs képeségekkel rendelkező hostessekből áll. A partyhostess bérlés elérhető privát rendezvényekre, születésnapra, legénybúcsúra, VIP eseményekre, illetve tematikus partikra is, akár jelmezes hostessek részvételével. Igény esetén a hostessek a rendezvény kezdetén fogadják a vendégeket, welcome italokat kínálnak az érkezőknek. Továbbá a rendezvény időtartama alatt beszélgetnek, táncolnak a vendégekkel és gondoskodnak a jó hangulatról. A hostess szolgáltatás különböző idegennyelv ismerettel rendelkező hostess lányokkal és host fiúkkal is rendelhető bármilyen privát rendezvénye, VIP eseményre, céges partira, illetve party hajóra, valamint limuzin túrára.

Hostessek egyedi formaruhában
Party hostessek rendezvényekre
Hostessek tematikus partikra

Hostess bérlés formaruhában és jelmezes hostessek

A hostessek formaruhában, egyedi ruházatban is rendelhetők, továbbá lehetőség van jelmezes hostessek bérlésére is. Az igényelt megjelenés és ruházat biztosítása, illetve jelmez kölcsönzése előzetes egyeztetés alapján történik. Tematikus partikra a jelmezes hostessek széles választékát kínáljuk, továbbá a hostessek megrendelhetők bármilyen jelmezben a vendégek fogadáshoz is. Az egyedi ruházatú hostessek és a jelmezes party hostess bérlés Budapest, illetve az ország egész területére elérhető.

Jelmezes party hostessek
Jelmezes party hostessek
Jelmezes party hostessek

Kérje az aktuálisan elérhető hostessek fotóit email-ben!

Igény esetén a rendezvény, tematikus parti, születésnap, illetve legénybúcsú parti időpontjára elérhető hostessek fotóit előzetesen elküldjük email-ben. A party hostessek és jelmezes hostessek foglalásához a rendezvény időpontjának, valamint helyszínének egyeztetése szükséges. A party hostess szolgáltatás zártkörű rendezvényekre rendelhető, továbbá a szolgáltatás időtartama alatt, a kulturált viselkedés szabályai irányadók a hostess lányok társaságában. A party hostessek személyes szolgáltatásokat nem nyújtanak!

Party hostess bérlés Budapest

Amennyiben partyhostess szolgáltatásunk iránt szeretne érdeklődni, a Kapcsolat menüben várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve party főbb paramétereit. Irodánk az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés véglegesítéséhez a kiválasztott szolgáltatásokhoz tartozó részletek egyeztetése, a Megrendelő kitöltése és előlegfizetés szükséges.

A megrendeléshez szükséges előleg fizetése történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalait, ahol bővebb információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban: