Party limuzin bérlés

Limuzin szolgáltatás rendezvényekre és partikra

Party limuzin bérlés Budapest

Party limo születésnapra, legénybúcsúra és leánybúcsúra

Party limuzin bérlés szolgáltatásunk elérhető privát rendezvényekre, születésnapra, legénybúcsú és leánybúcsú partikra Budapest, valamint az ország területén. Irodánk a bérelhető luxus limuzinok széles választékát kínálja: Hummer party limuzinok, Ford, Chrysler és Lincoln limuzin bérlés, illetve Cadillac party limo kölcsönzés. A limuzinok befogadóképessége 8-33 főig terjed, továbbá a legnagyobb méretű party busz akár 50 fős rendezvény lebonyolítására is alkalmas. Mindegyik limuzin rendelkezik tetőablakkal, légkondicionálással, minőségi hangtechnikával és beépített bárpulttal. A party limuzinok és buszok útvonala végig halad Budapest belvárosának legszebb részein és a jármű igény szerint megáll a választott helyszíneken. A limuzin szolgáltatás reptéri transzferre is igénybe vehető Budapesten az év minden napján 0-24 órában.

Bérelhető party limuzinok és party buszok:

Műsorszervezés a limuzinokba

A limuzin bérlés díja tartalmaz egy üveg ajándék pezsgőt, illetve további italok rendelése is lehetséges. Ezen felül sztriptíz műsor, táncoslány, illetve táncos fiú is rendelhető a limuzinokba születésnapra, legénybúcsúra, illetve leánybúcsúra. A műsorhoz a sztriptíz táncoslány, illetve chippendale fiú kiválasztható a 18+ showműsorok menüben. A sztriptíz műsor kezdődhet a limuzin induláskor, mikor a kiválasztott táncos már a limuzinban várja a vendégeket, illetve lehetőség van arra is, hogy a táncos a túra közben száll be a limuzinba, miközben az megáll egy rövid időre. A party buszokba és limuzinokba igény szerint party hostessek is megrendelhetők.

Party limuzin bérlés megrendelés

Amennyiben party limuzin bérlés szolgáltatásunk iránt szeretne érdeklődni, a Kapcsolat menüben várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve party főbb paramétereit. Irodánk az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés véglegesítéséhez a kiválasztott szolgáltatásokhoz tartozó részletek egyeztetése, a Megrendelő kitöltése és előlegfizetés szükséges.

A megrendeléshez szükséges előleg fizetése történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban:

Rendezvények teljes körű lebonyolítása