Partiszervezés

Privát és céges bulik, leánybúcsú, legénybúcsú szervezés

Partiszervezés, leánybúcsú és legénybúcsú programok

Születésnapok, céges bulik, privát partik, leány- és legénybúcsú partik

Irodánk vállalja privát rendezvények, leánybúcsú és legénybúcsú programok, születésnapi partik, céges bulik, továbbá szórakoztató programok teljeskörű szervezését, valamint lebonyolítását. Partiszervezés, valamint programszervezés szolgáltatásunk megrendelhető Budapest, illetve Magyarország egész területére. Műsorszervezés és technika bérlés szolgáltatásunkat külön is biztosítjuk bármilyen partira, illetve rendezvényre. Irodánk a rendezvényhelyszínek díjmentes közvetítése mellett, a dunai sétahajók és partihajók széles kínálatát nyújtja. A hajóbérlés szolgáltatásunk igénybe vehető bármilyen rendezvényre, zenés-táncos partira, születésnapra, leánybúcsúra és legénybúcsúra.

Születésnapi partik és rendezvények szervezése

Születésnapi party

Születésnapi rendezvények és partik teljes körű lebonyolítása Budapesten és Magyarország egész területén

Irodánk vállalja privát születésnapi bulik teljes körű szervezését és lebonyolítását. Igény esetén leszervezzük az ideális helyszínt, amelynek dekorálását is elkészítjük, továbbá az esemény dunai sétahajón is kivitelezhető.  Az igényelt vendéglátás előzetes egyeztetés alapján kerül összeállításra. Az ünnepelt, illetve a barátok, vendégek fuvarozásához biztosítjuk limuzin szolgáltatásunkat. A rendezvényekre megrendelhető party DJ és karaoke műsor szolgáltatásunk is, ezen felül a szórakoztató műsorok széles választékát kínáljuk.

Leánybúcsú partik és programok szervezése

Leánybúcsú party

Leánybúcsú programok és partik teljes körű lebonyolítása Budapest, valamint az ország egész területén

A leánybúcsú programok és partik szervezése az év bármely napjára megrendelhető. A helyszín szervezése mellett, a party dekorálását is elkészítjük. A leánybúcsú party igény esetén dunai sétahajón is kivitelezhető. Mindegyik helyszín esetén az ételfogyasztás, illetve ital kínálat előzetes egyeztetés alapján kerül összeállításra. A résztvevők fuvarozásához biztosítjuk a választott party limuzint, továbbá több órás limuzin túra is foglalható. A limuzinokba, illetve a sétahajókra és partihelyszínekre meglepetés chippendale show műsor is rendelhető.

Legénybúcsú programok és partiszervezés

Legénybúcsú party

Legénybúcsú programok és partik teljes körű lebonyolítása Budapest, valamint az ország egész területén

A legénybúcsú partik és programok szervezése az év bármely napjára megrendelhető. A helyszín szervezése mellett, a party dekorálását is elkészítjük. A legénybúcsú party igény esetén dunai sétahajón is kivitelezhető. Mindegyik helyszín esetén az ételfogyasztás, illetve ital kínálat előzetes egyeztetés alapján kerül összeállításra. A résztvevők fuvarozásához biztosítjuk a választott party limuzint, továbbá több órás limuzin túra is foglalható. A limuzinokba, a sétahajókra és helyszínekre meglepetés sztriptíz show, illetve party hostessek is rendelhetők.

Privát partik és céges bulik szervezése

Privát és céges bulik

Privát és céges partik teljes körű lebonyolítása Budapest, valamint Magyarország egész területén

Irodánk vállalja privát partik és céges bulik szervezését, kivitelezését. Színvonalas helyszíneket ajánlunk, továbbá elkészítjük a látványos dekorációt. A privát és céges partik dunai sétahajón is megrendezhetők. Az étel és ital kínálat előzetes egyeztetés alapján kerül összeállításra. A résztvevők fuvarozásához busz bérlés, illetve party limuzin szolgáltatásunk is igénybe vehető. A zenés, táncos rendezvényekre profi party DJ és karaoke műsor rendelhető teljes technikával, ezen felül a szórakoztató műsorok széles választékát kínáljuk.

Leány- és legénybúcsú programok, parti szervezés megrendelés

Amennyiben leány- vagy legénybúcsú programok, illetve parti szervezés szolgáltatásunk iránt szeretne érdeklődni, a Kapcsolat menüben várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket, valamint a rendezvény, illetve party főbb paramétereit. Irodánk az ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat email-ben vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés véglegesítéséhez a kiválasztott szolgáltatásokhoz tartozó részletek egyeztetése, a Megrendelő kitöltése és előlegfizetés szükséges.

A megrendeléshez szükséges előleg fizetése történhet banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

Figyelmükbe ajánljuk Rendezvényszervező Irodánk weboldalát, ahol további információk találhatóak az alábbi szolgáltatásainkkal kapcsolatban:

Rendezvények teljes körű lebonyolítása