Rendezvénytechnika

AV technika bérlés rendezvényekre

Rendezvénytechnika és konferencia technika

Irodánk technika bérlés szolgáltatása megrendelhető budapesti, valamint vidéki rendezvényhelyszínekre, továbbá hajós rendezvényekre. Technikai szolgáltatásunk igénybe vehető bármilyen rendezvényre: konferencia, prezentáció, előadások, díjátadó ünnepség, gálaest, céges rendezvény, privát rendezvény, fogadások, táncos rendezvények, élő zene hangosítás. Konferencia technika szolgáltatásunk igénybe vehető mindegyik rendezvényhajóra, továbbá bármilyen helyszínre Budapest területén és vidéki helyszíneken. Hangtechnika, fénytechnika és vetítéstechnika eszközparkunk különböző minőség kategóriás technikai eszközökből áll. Ez alapján a rendezvény igényéhez és költségkeretéhez mérten a legoptimálisabb technikai csomagot állítjuk össze ügyfeleink számára. Konferenciákra professzionális tolmács rendszer is bérelhető. Technikai szolgáltatásunk a megfelelően képzett személyzetet is magában foglalja, továbbá igény esetén lehetőség van előzetes helyszíni egyeztetésre is. A technika kitelepítésének költsége függ a rendezvényhelyszín, illetve rendezvényhajó adottságaitól és a technikai eszközöktől.

Hangtechnika, konferencia technika és tolmácsgép bérlés

Hangtechnikai eszközparkunk különböző minőség kategóriás technikai eszközökből áll, a középkategóriás hangtechnikai eszközöktől a legmagasabb minőségű hangosítás rendszerekig (L-Acoustics, Nexo, Funktion-One). Hangtechnika bérlés szolgáltatásunk az adott rendezvény, illetve konferencia technikai igényei szerint kerül összeállításra. Ezen felül élő zenei műsorok, művészeti produkciók, zenekarok, táncos rendezvények és party Dj műsor hangosítását is vállaljuk. Professzionális tolmács technika bérlés szolgáltatásunk a tolmácsgép kölcsönzés mellett a rendezvény, illetve konferencia teljes hangosítását is magában foglalja.

Fénytechnika, vetítés technika és LED fal kölcsönzés

A hangtechnikai berendezések mellett igény szerint rendelhető fénytechnika és vetítéstechnika a rendezvényekre, valamint színpad bérlésére is lehetőség van. A színpad tetszőleges méretben bérelhető a rendezvény helyszín adottságainak figyelembe vételével. A fénytechnika összeállítása igény szerint tartalmazza a színpad világítást, a terem hangulat fényeket, tánctér világítást és bármilyen más világítás technikai kérést. A vetítéstechnika bérlés szolgáltatásunk tartalmazza a különböző teljesítményű projektorokat, LED falakat és LCD monitorokat igény szerinti méretben. Továbbá a rendezvényekre professzionális rendezvény videó és fotó szolgáltatásunk is megrendelhető.

Technika bérlés szolgáltatásunkat saját szakképzett technikai személyzetünkkel biztosítjuk a rendezvényekre. A hangtechnika, fénytechnika, vizuál technika és színpad bérlés költségét befolyásolják a helyszíni adottságok és rendezvény időpontja. Többnapos bérlés esetén egyedi, kedvezményes árat biztosítunk a technikai eszközök bérleti díjából. A tolmács berendezés kölcsönzés díja nem tartalmazza a tolmácsokat. Tolmácsok külön díj ellenében rendelhetőek a rendezvényekre, valamint konferenciákra.

Amennyiben technikai szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza az igényelt szolgáltatásra vonatkozó részleteket és információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.