Magunkról

Budapestevent Rendezvényiroda

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat!

Rendezvényügynökség irodánk 2005 óta nyújtja rendezvényszervezés szolgáltatását Budapest és Magyarország egész területén. Vállaljuk céges rendezvények, üzleti rendezvények, fogadások, gálavacsorák, konferenciák és vállalati rendezvények lebonyolítását. Továbbá bármilyen privát rendezvény, születésnapi party, és esküvő szervezésével is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Céges rendezvények szervezése és lebonyolítása

Teljes körű rendezvényszervezés szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk a rendezvényhelyszínek leszervezését bármilyen céges rendezvényre, konferenciára, családi napra, dolgozói partira, csapatépítő rendezvényre és VIP eseményre. A helyszínek közvetítése mellett irodánk a dunai hajós programok, valamint hajó kirándulások széles választékát is kínálja. A rendezvényekre igény szerint biztosítjuk catering és technikai szolgáltatásunkat, hostess ügynökségünk szolgáltatását, továbbá a szórakoztató műsorok és interaktív programok széles kínálatát nyújtjuk.

Privát rendezvények és esküvők kivitelezése

Privát rendezvényekre, partikra és esküvőkre szintén vállaljuk a megfelelő helyszín szervezést, valamint hajóbérlés szolgáltatásunk is elérhető. A hajókon az esküvői fogadás mellett lehetőség van a ceremónia megrendezése is. Továbbá megrendelhető műsorszervezés és technikai szolgáltatásunk, valamint a catering és dekoráció.

0
éve a rendezvények élvonalában
0
+
sikeres rendezvény évente
0
+
új elégedett ügyfél évente

Teljes körű rendezvényszervezés szolgáltatásunk mellett figyelmükbe ajánljuk Rendezvényügynökség irodánk dunai hajóbérlés és rendezvényhajó kölcsönzés szolgáltatását, valamint hostess szolgáltatásunkat, melyek elérhetőek a BudapestEvent Hajóbérlés és Budapestevent Hostess Ügynökség weboldalainkon.