Italkínáló szoknya

Mobil koktél szerviz rendezvényre

Italkínáló szoknya és mobil koktél szerviz

Az italkínáló szoknya és mobil koktél szerviz rendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, dolgozói és ügyfél partikra, családi nap rendezvényre, gálavacsorára, továbbá fesztiválokra és privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Speciális italkínáló szoknya és mobil koktél ital szerviz rendelés céges rendezvényre, partikra, gála vacsorára és privát eseményekre. A koktélszoknya ital szerviz kiegészíthető finger food falatok kínálásával.

Felszolgálási idő 1-4 óra, igény szerint, 1-4 hostessel koktélszoknyával. A lebonyolításhoz megfelelő méretű sík terület szükséges. A felszolgáló hostessek többféle öltözékben és jelmezekben rendelhetőek. 

A szolgáltatás ára függ a választott öltözéktől/jelmeztől, a felszolgálók számától, a felszolgálás időtartamától, a rendezvény helyszínétől.

Produkció ára: egyedi ár

Műsor információk

Technikai információk

Italkínáló szoknya megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.