Hip Hop Tánc Show

Hip Hop és utcai tánc show

Hip Hop tánc műsor és utcai táncosok

A Hip Hop tánc műsor rendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, partikra, fesztiválokra és privát rendezvényre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat és produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek, illetve táncosok előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Hip Hop tánc műsor rendelés céges rendezvényre, partikra, gála vacsorára, privát eseményekre, fesztiválokra. A Hip Hop és freestyle utcai táncosok dinamikus előadással szórakoztatják a közönséget.

Az előadás 3-8 táncossal rendelhető. Műsoridő 15-30 perc, igény szerint. A műsor előadásához megfelelő méretű tánctér vagy színpad és hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A Hip Hop és freestyle utcai tánc műsor pontos ára függ a táncosok számától, a műsoridőtől, a rendezvény létszámától és helyszínétől.

Műsor ára: elérhető 145.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Hip Hop tánc műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.