Quick Change Show

Gyorsöltöző artista show műsor

Gyorsöltöző artista show műsor

A gyorsöltöző artista show műsorrendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, dolgozói és ügyfél partikra, családi nap rendezvényre, gálavacsorára, továbbá fesztiválokra és privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Gyorsöltöző artista show műsor rendelés céges rendezvényre, partikra, gála vacsorára, privát eseményekre, fesztiválokra. A fellépő artista művészek különleges előadással szórakoztatják a közönséget.

Műsoridő 5-15 perc, igény szerint. A műsor előadásához megfelelő méretű színpad vagy terület és professzionális hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A produkció pontos ára függ  a műsor összeállítástól, a műsoridőtől, a rendezvény létszámától és helyszínétől.

Műsor ára: elérhető 195.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Gyorsöltöző artista show megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.