Group4You Singers

Acapella énekegyüttes zenei műsora

Group4You acapella együttes

A Group4You acapella együttes műsorrendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, partikra, fesztiválokra és privát rendezvényre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat és produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek, illetve táncosok előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Group4You acapella együttes műsor rendelés céges rendezvényre, partikra, gála vacsorára, privát eseményekre, valamint fesztiválokra. Az énekes műsor magában foglalja ismert világslágerek feldolgozásait is.

Műsoridő 30-60 perc, igény szerint. Az énekes műsor előadásához megfelelő méretű színpad/terület és hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A Group4You acapella énekes műsor pontos ára függ  a műsoridőtől, a rendezvény létszámától és helyszínétől.

Műsor ára: egyedi ár

Műsor információk

Technikai információk

Group4You acapella együttes megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.