Gólyalábasok

Gólyalábas szórakoztatás

Gólyalábas műsor, gólyalábasok rendezvényre

A gólyalábasok rendezvényre és fesztiválokra is megrendelhetőek. A gólyalábas műsor elérhető bármilyen céges rendezvényre, családi nap rendezvényre, gálavacsorára, továbbá fesztiválokra és privát rendezvényekre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat, illetve produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

A gólyalábasok rendezvényre, privát eseményekre, fesztiválokra, valamint promóciókra egyaránt megrendelhetőek. A fellépő művészek zsonglőr előadással is szórakoztatják a közönséget.

Műsoridő 30-120 perc, igény szerint. A műsor előadásához megfelelő méretű terület és bizonyos esetekben hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A gólyalábas produkció pontos ára függ a műsor összeállítástól, a fellépők számától, a műsoridőtől, a rendezvény helyszínétől.

Műsor ára: elérhető 115.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Gólyalábas műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.