Folklór Műsor

Magyar néptánc és folklór műsor

Folklór műsor Budapest

A folklór műsor Budapest és az ország egész területére rendelhető. A folklór és magyar néptáncegyüttes műsorrendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, fesztiválokra és privát rendezvényre. Irodánk a megrendelhető műsorokat és produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek, illetve táncosok előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Folklór és magyar néptánc műsor rendelés céges rendezvényre, gála vacsorára, privát eseményekre, valamint fesztiválokra. A magyar néptánc műsor igény esetén kiegészíthető a közönség bevonásával is.

Az előadás 2-8 táncossal, illetve élőzenével is rendelhető. Műsoridő 15-30 perc, igény szerint. Az előadáshoz megfelelő méretű tánctér és hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A magyar folklór és néptánc műsor pontos ára függ a fellépők számától, a műsoridőtől, a rendezvény létszámától és helyszínétől.

Műsor ára: elérhető 75.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Néptánc és folklór műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.