Városnéző hajó Budapest, dunai hajózás

Városnéző hajó Budapest, dunai hajós programok

Városnéző hajó Budapest, dunai hajózás és hajókirándulás programok

Dunai hajózás vacsorával, városnéző hajó Budapest és hajókirándulás programok széles kínálata egész évben! A dunai hajózás és hajókirándulások megrendelhetőek a Duna budapesti, valamint Budapest területén kívüli szakaszán egyaránt. A Budapest városnéző hajó, a hajós programok és hajóbérlés szolgáltatásunk 20 fős létszámtól vehetőek igénybe az év bármely napján, egyénileg választott indulási időponttal. A sétahajók és kiránduló hajók fedélzetén teljes körű catering szolgáltatást biztosítunk. A programok alap hajózási időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá a kiegészítő szolgáltatások széles választéka közül bármilyen további szórakoztató program, illetve rendezvényszolgáltatás is megrendelhető a hajóbérlés mellé. A Budapest városnéző hajó program időtartamára idegenvezetés is rendelhető. Budapest területén kívüli hajókirándulás foglalása esetén a hajózás időtartamát az aktuális vízállás befolyásolhatja.

Budapest városnéző hajó programok

Budapesti városnézés welcome itallal

Minimum létszám: 25 fő
Hajózás időtartam: 1 óra

A Budapest városnéző hajó program welcome itallal megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal napközben vagy este. Az egy órás dunai hajózás magában foglalja a budapesti városnézést a Margit hídtól indulva, egészen Budapest legdélebbi hídjáig, a Rákóczi hídig, A dunai sétahajózás időtartamára idegenvezetés, illetve cigányzenekar és folklór műsor is rendelhető. A városnéző hajózás időtartama alatt a hajón bárpult üzemel, ahol további italok vásárolhatóak igény szerint.

Esti városnéző hajó Budapest a Dunán

Budapesti városnézés italcsomaggal

Minimum létszám: 25 fő
Hajózási idő: 1-1.5 óra

A budapesti városnéző hajózás korlátlan italcsomaggal megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A másfél órás hajózás magában foglalja a teljes városnézést, a Margit hídtól indulva a Margitsziget megkerülésével egészen Budapest legdélebbi hídjáig. A hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá finom koktélok és finger-food falatok is rendelhetőek. A dunai hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, valamint élő zenei előadókkal, DJ-vel, szórakoztató programokkal.

Dunai városnéző hajó Budapest

Budapesti városnézés vacsorával / ebéddel

Minimum létszám: 30 fő
Hajózás időtartam: 2 óra

A budapesti városnéző hajózás vacsorával, vagy ebéddel egybekötve megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A két órás dunai hajózás magában foglalja a teljes városnézést, a Margit hídtól indulva a Margitsziget megkerülésével egészen Budapest legdélebbi hídjáig, a Rákóczi hídig. A hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, valamint a finom ételek mellé italok is rendelhetőek. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal, DJ-vel, továbbá szórakoztató programokkal.

Dunai városnéző hajó Budapest, sétahajózás vacsorával

Budapesti városnézés borkóstolóval

Minimum létszám: 30 fő
Hajózás idő: 1.5 óra

A budapesti városnéző hajózás borkóstolóval egybekötve megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal napközben vagy este. A másfél órás dunai hajózás magában foglalja a teljes városnézést, a Margit hídtól indulva a Margitsziget megkerülésével egészen Budapest legdélebbi hídjáig, a Rákóczi hídig. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, valamint a borkóstoló mellé további italok és étkezés is rendelhető. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, illetve további szórakoztató programokkal.

Dunai városnéző hajó Budapest, hajózás borkóstolóval

Margitsziget túra + városnézés és étkezés

Minimum létszám: 30 fő
Túra időtartam: 3.5 óra

A Margitsziget túra budapesti városnéző hajózással megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal napközben vagy este. A dunai hajózás magában foglalja a teljes budapesti városnézést egy étkezéssel és italokkal, valamint a kikötést a Margitszigeten 1.5 órás sziget látogatással a nevezetességek megtekintésével. A dunai hajózás időtartama igény esetén hosszabbítható. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, valamint élő zenei előadókkal, DJ-vel, szórakoztató programokkal.

Dunai városnéző hajó Budapest, Margitsziget túra

További városnéző hajó programok Budapest

Budapesti városnézés folklór műsorral

Minimum létszám: 30 fő
Hajózás időtartam: 2 óra

A folklór hajó budapesti városnézéssel megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A két órás hajózás magában foglalja a magyaros ételekből összeállított vacsorát vagy ebédet, az italokat magyar borokkal és a folklór műsort néptáncosokkal, valamint igény esetén kiegészíthető népviseletes welcome hostesekkel és cigányzenekarral is. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető Dunakanyar hajókirándulás programmal, Szentendre, illetve Visegrád megtekintésével.

Dunai folklór városnéző hajó Budapest,

Augusztus 20 esti hajózás tűzijátékkal

Minimum létszám: 30 fő
Program időtartam: 3 óra

Augusztus 20-i budapesti városnéző hajózás vacsorával és tűzijátékkal egybekötve. A három órás alap program magában foglalja a teljes városnézést és az ünnepi tűzijáték megtekintését a Dunáról. Az alap program hosszabbítható további esti dunai hajózással, valamint a finom ételek mellé borkóstoló, bármixer és koktélok széles választéka is rendelhető. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal, DJ-vel, továbbá szórakoztató programok is rendelhetőek a hajózás időtartamára.

Augusztus 20 dunai városnéző hajó Budapest

Privát party hajó bérlés a Dunán

Minimum létszám: 20 fő
Hajózási idő: 2-8 óra

A party hajó bérlés megrendelhető privát partikra, szülinapi partira, legénybúcsú és leánybúcsú programokra. A party hajó program tartalmazza a korlátlan italcsomagot, zenei műsort, valamint igény esetén étkezést is. A privát hajózás megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A hajózás időtartama és útvonala egyénileg választható Budapesten belül vagy a Duna Budapesten kívül szakaszán. A dunai party hajó bérlés megrendelhető egyedi dekorációval, élő zenei műsorral, party DJ-vel és szórakoztató programokkal.

Dunai hajóbérlés rendezvényre és partikra

Budapesti hajós Szilveszteri party

Minimum létszám: 30 fő
Hajózási idő: 5-8 óra

Szilveszteri dunai hajós party budapesti városnézéssel, vacsorával és korlátlan italcsomaggal. Az öt órás alap program magában foglalja a dunai hajózást a kivilágított Budapesten, a svédasztalos vacsorát korlátlan italfogyasztással és a party DJ-t. Az alap program hosszabbítható további esti dunai hajózással, valamint a finom ételek mellé borkóstoló, továbbá bármixer és koktélok széles választéka is rendelhető. A szilveszteri sétahajóbérlés Budapest területén kívül dunai szakaszon is folytatódhat, továbbá kiegészíthető szórakoztató programokkalélő zenei előadókkal.

Szilveszteri dunai városnéző hajó Budapest,

Dunai hajóutak és hajókirándulások

Szentendre hajó kirándulás étkezéssel

Minimum létszám: 30 fő
Hajózás időtartam: 4 óra

A dunai hajóutak és hajókirándulás Szentendrére megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A négy órás hajózás magában foglalja a Budapest – Szentendre – Budapest hajóutat, az étkezést és italokat a hajón. A program kiegészíthető szentendrei kikötéssel és város látogatással. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető Dunakanyar hajókirándulás programmal és budapesti városnézéssel. A hajóbérlés szolgáltatás kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal és DJ műsorral.

dunai hajózás és hajóutak Szentendrére

Visegrád hajó kirándulás étkezéssel

Minimum létszám: 30 fő
Hajózási idő: 6 óra

A hajókirándulás Visegrádra megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A hat órás hajózás magában foglalja a Budapest – Visegrád – Budapest hajóutat, az ebédet vagy vacsorát a hajón, valamint az italokat. A program kiegészíthető visegrádi kikötéssel és város látogatással. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető esztergomi hajókirándulással, illetve budapesti városnézéssel is. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal és DJ műsorral.

Visegrád hajós kirándulás, dunai hajózás és hajóutak

Dunakanyar hajó kirándulás étkezéssel

Minimum létszám: 40 fő
Hajózási idő: 8 óra

A Dunakanyar hajókirándulás és dunai hajóutak megrendelhetőek az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A nyolc órás hajózás magában foglalja az ebédet vagy vacsorát a hajón, valamint az italokat. A program kiegészíthető visegrádi kikötéssel és város látogatással. A dunai hajóutak időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető esztergomi hajókirándulás programmal, illetve budapesti városnézéssel is. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal és DJ műsorral.

dunai hajózás és hajóutak ebéddel, illetve vacsorával

Esztergom hajó kirándulás étkezéssel

Minimum létszám: 40 fő
Hajózási idő: 12 óra

A hajókirándulás Esztergomra megrendelhető az év bármely napjára, előre lefoglalt tetszőleges indulási időponttal. A 12 órás hajózás magában foglalja a Budapest – Esztergom – Budapest hajóutat, az ebédet vagy vacsorát a hajón, valamint az italokat. A program kiegészíthető esztergomi kikötéssel és város látogatással. A dunai hajózás időtartama igény szerint hosszabbítható, továbbá kibővíthető Visegrádi kikötéssel és város látogatással, illetve budapesti városnézéssel is. A hajóbérlés kiegészíthető cigányzenekarral, folklór műsorral, élő zenei előadókkal és DJ műsorral.

Esztergom hajókirándulás, dunai hajózás és hajóutak

Rendezvényhajó bérlés szolgáltatás és dunai hajóutak foglalási kondíciója

Amennyiben valamelyik dunai hajós program, vagy a városnéző hajó Budapest területén, illetve hajóbérlés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük a kapcsolat menüpontban küldje el részünkre ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott dunai hajós program, valamint rendezvény vagy esküvő főbb paramétereit és az igényelt szolgáltatásra vonatkozó információkat. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott e-mail címre elküldjük árajánlatunkat. Megrendelését igény esetén személyesen budapesti irodánkban is rögzíteni tudjuk előzetes időpont egyeztetés alapján. Irodánk többféle fizetési lehetőséget kínál, amelyekről bővebb információ itt olvas ható: fizetési lehetőségek