Cuba Ritmo Salsa Show

Kubai salsa show élő zenével és táncosokkal

Kubai salsa show élőzenével és táncosokkal

Kubai salsa show műsorrendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre, partikra, fesztiválokra és privát rendezvényre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető műsorokat és produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek, illetve táncosok előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Kubai salsa show műsor rendelés céges rendezvényre, partikra, gála vacsorára, privát eseményekre és fesztiválokra. A latin zenészek és salsa táncosok felejthetetlen előadással szórakoztatják a közönséget.

Az előadás 2-10 zenésszel és 2-6 táncossal rendelhető. Műsoridő 30-90 perc, igény szerint. Az előadáshoz megfelelő méretű színpad/terület és hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A Kubai salsa show műsor pontos ára függ a zenészek és táncosok számától, a műsoridőtől, a rendezvény létszámától és helyszínétől.

Műsor ára: elérhető 190.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Kubai salsa show műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.