Cigányzenekar

Zenei műsor rendezvényekre és esküvőre

Cigányzenekar rendezvényre és esküvőre

A cigányzenekar rendezvényre és esküvőre egyaránt megrendelhető. A zenész rendelés elérhető bármilyen céges rendezvényre és privát rendezvényre Budapest, valamint Magyarország egész területén. Irodánk a megrendelhető zenei műsorokat és produkciókat színvonalas, hivatásos előadóművészek és zenészek előadásában kínálja a rendezvényekre. A weboldalunkon feltüntetett műsor árak tájékoztató jellegűek, az árakat befolyásolhatja a helyszín elhelyezkedése, a fellépés időpontja és a közönség létszáma. Részletes árajánlatunk elkészítésével kapcsolatban várjuk érdeklődését a Kapcsolat menüben!

Cigányzenekar rendezvényre, gála vacsorára, privát eseményekre, valamint esküvőre. A zenészek az örökzöld slágerek mellett szívesen fogadják a vendégek zenei kéréseit is.

A zenei műsor 3-6 zenésszel rendelhető. Műsoridő 60-150 perc, igény szerint. Az előadáshoz megfelelő méretű terület/színpad és bizonyos esetekben hangosítás szükséges, melyet igény esetén irodánk biztosít.

A cigányzenekar fellépési díja függ a zenészek számától, a műsoridőtől, a rendezvény létszámától és helyszínétől.

Műsor ára: elérhető 90.000Ft-tól

Műsor információk

Technikai információk

Cigányzenekar műsor megrendelés információk

Amennyiben műsorszervezés szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérését, amely tartalmazza a választott műsor, illetve program megnevezését, az igényelt szolgáltatásra vonatkozó további információkat, valamint a rendezvény főbb paramétereit. Irodánk a beérkezett ajánlatkérést 48 órán belül feldolgozza és a megadott email címre elküldjük árajánlatunkat.

Szolgáltatásainkat elektronikus úton vagy személyesen budapesti irodánkban lehet megrendelni előzetes időpont egyeztetés alapján. A megrendelés rögzítéséhez a kiválasztott szolgáltatáshoz tartozó részletek véglegesítése, szerződéskötés és előlegfizetés szükséges.

Szolgáltatásaink megrendeléséhez szükséges előleg megfizetésére, valamint a fennmaradó összeg kiegyenlítésére lehetőség van banki átutalással, készpénzes fizetéssel, továbbá bankkártyával történő fizetéssel online fizetési felületen keresztül. A fizetési lehetőségekről bővebb információ a Fizetési lehetőségek menüpontban található.

A weboldalon feltüntetett árak az Áfá-t nem tartalmazzák.