">
Budapestfun Partyszervező Iroda - Főoldal
facebook

E-mail: info@budapestfun.hu · Mobil: + 36 30 931 6397 · Tel: +36 1 950 9960 ·
MAGYAR ENGLISH DEUTSCH FRANÇAIS ITALIANO ESPAÑOL

Leánybúcsú és születésnapi party

Leánybúcsú party és születésnapi party szervezés

1. "Classic" leánybúcsú party / születésnapi party

Ezen a különleges estén egy finom vacsorával kezdődik a leánybúcsú party, illetve születésnapi party a választott étterem illetve pub különtermében. Budapesten több színvonalas, zártkörű partira alkalmas helyet tudunk ajánlani, melyek közül a legmegfelelőbbet ki lehet választani. A rendezvényhelyszínek a"Partyhelyszínek" menüben találhatóak. A vacsora és az ital választék igény szerint van összeállítva. A vacsora után egy fergeteges chippendale műsor következik az ünnepelt bevonásával, melynek rendelése igény szerint lehetséges. Az étteremben, illetve a rendezvényhelyszínen kérésetekre party host fiúk várnak, akik gondoskodnak a jó hangulatról. A partyra mixer fiúk és mixer show is rendelhető finom koktélokkal! A showműsorok, a chippendale fiúk és táncosfiúk megtekinthetőek a "Showműsorok Partykra" menüben!
A party itt nem ér végett! Az est folytatódhat egy nagy bulikörúttal Budapest kedvelt szórakozóhelyein, vagy akár egy házibulival, ahová elkísérhetnek a party-host fiúk is. Igény esetén a party körúthoz kis busz rendelhető sofőrrel.

Chippendale show rendelésChippendale show rendelésChippendale show rendelésChippendale show rendelésChippendale show rendelésChippendale show rendelés

Táncosfiú rendeléshez leánybúcsúra, partikra klikk ide: SZTRIPTÍZ MŰSOR RENDELÉS

2. "VIP" leánybúcsú party / születésnapi party limuzin túrával

Ezen a különleges estén szintén egy finom vacsorával kezdődik a leánybúcsú, illetve születésnapi party a választott étterem illetve pub különtermében. Budapesten több színvonalas, ilyen partyra alkalmas helyet tudunk ajánlani, melyek közül a legmegfelelőbbet ki lehet választani. (A rendezvényhelyszínek a "Partyhelyszínek" menüben találhatóak).  A vacsora és az ital választék igény szerint van összeállítva. A vacsora után egy fergeteges chippendale műsor következik az ünnepelt bevonásával, melynek rendelése igény szerint lehetséges. Az étteremben, illetve a rendezvényhelyszínen kérésetekre party host fiúk várnak, akik gondoskodnak a jó hangulatról. A partyra mixer fiúk és mixer show is rendelhető finom koktélokkal! A showműsorok, a chippendale fiúk és táncosfiúk megtekinthetőek a "Showműsorok Partykra" menüben!
A party itt nem ér végett! A vacsorát követően egy luxuslimuzin vár benneteket az étterem előtt és egy órás esti kocsikázás következik Budapest belvárosában. (Az útvonal egyénileg összeállítható). A limuzin túrára szintén elkísérhetnek a party-host fiúk. A limuzin túra után az est folytatódhat egy nagy bulikörúttal Budapest kedvelt szórakozóhelyein, vagy akár egy házibulival. Igény esetén a party körúthoz kis busz rendelhető sofőrrel.

Party limuzin bérlés Party limuzin bérlés Party limuzin bérlés Party limuzin bérlés

Party limuzin bérlés Party limuzin bérlés Party limuzin bérlés Party limuzin bérlés

Táncosfiú rendeléshez leánybúcsúra, partikra klikk ide: SZTRIPTÍZ MŰSOR RENDELÉS

3. Privát hajó bérlés leánybúcsú partyra / születésnapi partyra

A privát hajók bérlése a Dunán bármilyen zártkörű partyra, rendezvényre lehetséges. A hajókra vacsora külön előre rendelhető. Az ital választék igény szerint van összeállítva. A privát sétahajó indulása és a hajókázás időtartama egyénileg választható.

Party hajó bérlés Budapest Party hajó bérlés Budapest Party hajó bérlés Budapest Party hajó bérlés Budapest

A privát hajó bérlésnek óra díja van, amelyek a hajók nagyságától függnek. A partyra DJ és karaoke műsor rendelhető teljes technikával. Igény szerint a hajón is party-host fiúk, go go táncos fiúk várnak akik gondoskodnak a jó hangulatról, továbbá veletek buliznak egész este. A partyra bármilyen erotikus show műsor, chippendale showműsor (férfi sztriptíz műsor), továbbá mixer fiúk és mixer show is rendelhető finom koktélokkal! (A műsorok és chippendale fiúk kiválaszthatóak a "Showműsorok Partykra" menüből!)

Táncosfiú rendeléshez leánybúcsúra, partikra klikk ide: SZTRIPTÍZ MŰSOR RENDELÉS

4. Egész estés privát leánybúcsú party / születésnapi party

Budapesten több olyan partyhelyszínt tudunk ajánlani, ahol a kisebb 10-20 fős buliktól egészen a 80-100 fős partikig lehetőség van a zártkörű, hajnalig tartó bulizásra. Olyan éttermekben, pubok-ban, kávézókban, illetve azok elkülöníthető helyiségeiben, ahol zavartalanul lehet táncolni, bulizni reggelig és bérleti díjat sem kell fizetni. (A rendezvényhelyszínek a "Partyhelyszínek" menüben találhatóak.) A partyra DJ és karaoke műsor rendelhető teljes technikával. A választott rendezvényhelyszínen  kérésetekre party-host fiúk, go go táncos fiúk várnak akik gondoskodnak a jó hangulatról, továbbá veletek buliznak egész este. A partyra bármilyen erotikus show műsor, chippendale show műsor (férfi sztriptíz műsor), továbbá mixer fiúk és mixer show is rendelhető finom koktélokkal! A műsorok, a chippendale fiúk és a fellépők kiválaszthatóak a "Showműsorok Partykra" menüből!

Party limuzin bérlés     Party busz bérlés     Party hajó bérlés     Party helyszínek Budapest

Legénybúcsú party     VIP party Budapest     Party DJ és karaoke     Sztriptíz műsor rendelés

Leánybúcsú party, születésnapi party szervezésével, valamint privát és céges party szervezésével kapcsolatban, továbbá a showműsorokkal kapcsolatban várjuk az érdeklődéseket  a "KAPCSOLAT"menüben, illetve telefonon minden nap 12h-22h óráig!  Tel: 06/30-9316-397

A partykhoz és rendezvényekhez party-fotó szolgáltatásunk is igénybe vehető! 

További nagyméretű fotók találhatóak a Fotógalériában!

      

© 2005 Budapestfun Partiszervező Iroda   |   Adatvédelmi szabályzat   |   Program: Cyber Systems Kft.